Wij verstrekken toonaangevende zakelijke samenwerking en dienstverlening

Prosperbiz heeft ervaring in het oprichten van, deelnemen in, beheer voeren over en samenwerken met andere ondernemingen.

Onze klanten vormen al dan niet deel van onze Besloten Vennootschap. Onze propositie is uniek, gezien wij onze volledige bedrijfskundige kennis en kunde leveren aan ondernemers in ruil voor aandelen van hun onderneming. Dit noemen wij: deelnemen in ondernemingen. Uiteraard is het niet verplicht om ons te laten deelnemen in uw onderneming. Zo kunt u Prosperbiz desgewenst ook inschakelen op project basis of kunt u ons inhuren om tijdelijk management te voeren in uw onderneming. Dit noemen wij: project management en ad interim management. Tot slot kunt u ook ons bedrijfskundig advies inwinnen op basis van een uurtarief.

A

Deelnemen in ondernemingen

Als u Prosperbiz als zakelijke partner ofwel uw compagnon wil betrekken bij uw bedrijf, dan worden wij samen met u aandeelhouder van uw bedrijf. U bent en blijft de baas van uw eigen bedrijf, terwijl wij u op de achtergrond ondersteunen met bedrijfskundige kennis en werkzaamheden.
B

Project management

Heeft u een project dat uitgevoerd moet worden en zoekt u een goede project manager? Dan kunt u Prosperbiz inhuren om uw project uit te voeren. Samen met u kijken wij naar het door u gewenste eindresultaat, maken een project planning en realiseren voor u de uitvoering.
C

Ad interim management

Zoekt u een tijdelijke manager die voor een bepaalde tijd de leiding van een afdeling op zich moet nemen? Dan kunt u Prosperbiz inschakelen. Zo kunnen wij u helpen wanneer uw huidige manager niet meer kan werken. Ook kunnen wij u via ad interim management helpen met reorganisaties.
D

Bedrijfskundig advies

Wij weten wat bedrijven beweegt. Omdat bedrijfskundige vraagstukken niet los gezien kunnen worden van de totale organisatie, voorziet Prosperbiz altijd een brede bedrijfskundige insteek. Zo komen de juiste randvoorwaarden tot stand voor het operationeel succes.

Wat kan Prosperbiz betekenen voor mijn bedrijf?

Als ondernemer leeft u met uitdagingen, kansen en successen. Maar u moet ook mislukkingen kunnen verwerken. Ondernemers zijn hard nodig, zij houden mensen aan het werk en zijn de motor van de economie. Ondernemen is echter een weg die gepaard gaat met vallen en opstaan. Een ondernemer moet doorzettingsvermogen hebben, creativiteit, integriteit en de drive om een bedrijf op te starten en te houden. Ook voor een ondernemer is het wel eens prettig om een goede compagnon te hebben, zodat ideeën en uitwerkingen een betere slagingskans krijgen. Want het allermooiste van ondernemen is het samenwerken met geïnspireerde mensen en de dagelijkse zoektocht naar nieuwe manieren om het gezamenlijke doel te bereiken.

Prosperbiz doet wat er voor nodig is om de winstgevendheid van uw onderneming omhoog te brengen: een groei strategie voor de toekomst uitwerken, helpen met het maken van een business case zodat u investeerders kunt aantrekken, vertalen van uw kwartaal en jaarcijfers tot concrete activiteiten, lean and mean operaties doorvoeren zodat u aanzienlijk in de kosten gaat besparen, tot het uitwerken van uw meest innovatieve ideeën naar concrete actieplannen.

Voor meer informatie over hoe Prosperbiz u kan helpen, neemt u gerust contact met ons op.